puhelin 010 504 7611
email info@fuelk.com

Kuinka voit säästää vähintään 4000€ vuodessa?

Kuinka voit säästää vähintään 4000€ vuodessa?

Säästöopas sisältää vastauksen tähän ja moneen muuhun yritystäsi koskevaan kysymykseen. Säästöopas

Saat oppaan välittömästi luettavaksesi. Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Polttoainehuolto kuntoon Fuelkin säästötankkauspalvelun avulla

Fuelkin Fuel as a Service-palvelu eli  säästötankkauspalvelussa polttoaine toimitetaan suoraan työmaalle sinne, missä sitä kulloinkin tarvitaan. Tänä päivänä Fuelk IBC-pakkauksia ja polttoainepalveluamme hyödynnetään sadoissa koneyrityksissä sekä kiinteistöissä. 

Polttoaineen osuus koneyrityksen kustannuksista on keskimäärin 30 – 60 prosenttia, joten polttoainelogistiikka saattaa siis viedä leijonanosan yrityksen kassasta, jolloin sitä todella on vara tehostaa.  Liittyessäsi Fuel as a Service -asiakkaaksi, saat käyttöösi tehokkaimman ja helpoimman tavan hoitaa polttoainelogistiikkasi.

Polttoainepalvelumme pähkinänkuoressa

Mobiili fuelk

 • Polttoaine tuodaan juuri sinne missä sitä tarvitaan
 • Tilaus on mahdollista nopealla varoitusajalla mobiilisovelluksella
 • Polttoainetta mittarihinnalla suoraan työmaalle
 • Työmaan sijaintitieto välittyy polttoainetoimitukselle GPS:n avulla
 • Työmaalle asianmukaiset ja helposti käytettävät IBC-pakkaukset
 • Helppo pakkausten käytettävyys ja siirto

Palvelun sisältö

POLTTOAINETOIMITUKSET

Fuelkin työmaatoimitus on tehokkain tapa hankkia polttoaine. Polttoaine toimitetaan suoraan sinne, missä sitä kulloinkin tarvitaan turvallisesti ja ammattitaitoisesti polttoaineyhteistyökumppaneidemme toimesta.

MOBIILISOVELLUS JA PAIKANNUSLAITE

Polttoainetilauksen tekeminen mobiilisovelluksella vie aikaa vain puoli minuuttia ja tilauksen voi tehdä 24/7. IBC-pakkaukseen asennetun paikanninlaitteen avulla työmaan sijaintitieto välittyy automaattisesti polttoaineyhtiölle. Jos säiliö siirtyy yli kilometrin, ilmoittaa paikanninlaite automaattisesti pakkausten uuden sijainnin.

Lue lisää

IBC-PAKKAUKSET

Polttoainepalveluumme kuuluvat IBC-polttoainepakkaukset. IBC-pakkaus kestää kuljetusta, siirtämistä ja nostamista. Pakkaus on turvallinen ja täyttää kaikki määräykset, joita polttoaineen kuljettaminen ja säilyttäminen vaatii.

Lue lisää

EDULLISEMPAA POLTTOAINETTA YHTEISOSTOLLA

Palvelumme asiakkaanamme saat polttoaineen aina kilpailukykyiseen hintaan. Mitä enemmän asiakkaita polttoaineen yhteiostossa on mukana, sitä edullisemmaksi polttoaineen hinta muodostuu. Asiakkaidemme yhteenlaskettu polttoaineen kulutus on noin 20 miljoonaa litraa ja kasvaa jatkuvasti. Liity sinäkin mukaan!

Laske polttoainepalvelumme tuoma säästö!

Fuelkin polttoainepalvelu tehostaa liiketoimintaa

Säästötankkauspalvelu tehostaa päivittäistä polttoainehuoltoa. Aikaa ja rahaa säästyy, kun tankin täyttömatkat jäävät historiaan ja kuljettajat voivat keskittyä rauhassa työhönsä. Palvelumme avulla polttoaine on aina nopeasti ja helposti saatavilla.

Polttoainehuolto vaatii paljon aikaa, rahaa ja vaivaa suomalaisessa metsä- ja maanrakennusyrityksessä. Suurimmassa osassa yrityksestä polttoaine kuljetetaan työmaalle omilla pienillä säiliöillä. Kuljetus vaatii oman lava-auton ja aiheuttaa myös muita kuluja mm. kilometrit, kuljettajan palkka, polttoaineen hinta. Tämä aika on pois myös tuottavasta työstä, joka voi olla yritykselle vuodessa tuhansien eurojen menetys.

Varovaisella laskutoimituksella yhden koneketjun tavanomaisista tankkaustoimista per päivä, saadaan kahdessa vuorossa olevalle ketjulle ajaksi yhteensä tunti. Kuukaudessa tämä tekee 20 tuntia/ketju. Luku kerrotaan ketjujen määrällä. jolloin kuudella ketjulla saadaan 120 tuntia kuukaudessa. Saatu tuntimäärä voidaan kertoa joko pelkillä palkkakustannuksilla tai niihin voidaan sisällyttää myös sinä aikana hävitty tuottava työ.

Liiketoiminnan tehostaminen

POLTTOAINEEN KULJETUS TYÖMAALLE ONNISTUU VAIVATTOMASTI

Fuelkin polttoainepalvelun yksinkertainen perusidea on se, että asiakas tilaa polttoaineen työmaalle napin painalluksella Fuelkin IBC-pakkauksiin suoraan työmaalle.

Polttoaineen kuljetus

Polttoainepalvelun toimintamalli on seuraavanlainen:

 • Ajokoneen mukana kulkee kaksi Fuelk IBC -pakkausta. Pakkaukset on suunniteltu helposti siirrettäväksi, mutta niissä on kuitenkin riittävästi tankkauskapasiteettia.
 • IBC-pakkaukset on numeroitu ykköseksi ja kakkoseksi. Koneet täytyy aina tankata ykkössäiliöstä, jotta voidaan seurata polttoaineen määrää työmaalla.
 • Kun ykkössäiliö tyhjenee, tehdään uusi polttoainetilaus tekstiviestillä tai mobiilisovelluksella. Säiliön sijaintitiedot välittyvät tilauskeskukselle paikannuslaitteen
  avulla.
 • Polttoaineen toimittaja navigoi suoraan työmaalle paikannuslaitteen sijaintitiedon perusteella ja täyttää säiliöt.
 • Lopuksi polttoaineyhtiö laskuttaa polttoainekulut toteutuneiden toimitusten mukaan.

KATSO VIDEO PALVELUSTAMME:

Näin pääset mukaan

Polttoainepalveluumme pääsee kätevästi mukaan. Ota yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme. He opastavat ja neuvovat mielellään asiakkaita, jotta jokainen saisi itselleen sopivan ratkaisun.

PALVELUMME KÄYTTÖÖNOTTO SISÄLTÄÄ SEURAAVAT VAIHEET:
Fuelk käyttöönotto

Pyydä lisätietoa tuotteistamme

Täytä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

 • Fuelk Facebookissa