Polttoainehuolto kuntoon Fuel as a service® -palvelun avulla

Fuel as a Service® on palvelu, jossa polttoaine toimitetaan säiliöineen suoraan työmaalle sinne, missä sitä kulloinkin tarvitaan. Palvelu on toiminut jo 20 vuoden ajan. Tänä päivänä Fuelk IBC-pakkauksia ja Fuel as a Serviceä hyödynnetään koneyrityksissä sekä kiinteistöissä jo kymmenessä maassa. Suomessa meillä on jo 200 FaaS-asiakasta ja yli 600 myytyä IBC-pakkausta eli polttoainesäiliötä.

Polttoainehuoltoomme pääsee kätevästi mukaan. Ota yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme. He opastavat ja neuvovat mielellään asiakkaita, jotta jokainen saisi itselleen sopivan ratkaisun.
Polttoaineen osuus yrityksen kustannuksista on keskimäärin 30 – 60 prosenttia. Polttoainelogistiikka saattaa siis viedä leijonanosan yrityksen kassasta, jolloin sitä todella on vara tehostaa.  Liittyessäsi Fuel as a Service -asiakkaaksi, saat käyttöösi tehokkaimman ja helpoimman tavan hoitaa polttoainelogistiikkasi.

FAAS pähkinänkuoressa

Mobiili fuelk

 • Polttoaine tuodaan juuri sinne missä sitä tarvitaan
 • Tilaus on mahdollista nopealla varoitusajalla mobiilisovelluksella
 • Polttoainetta mittarihinnalla suoraan työmaalle
 • Työmaan sijaintitieto välittyy polttoainetoimitukselle GPS:n avulla
 • Työmaalle asianmukaiset ja helposti käytettävät säiliöt
 • Helppo säiliöiden käytettävyys ja siirto

Palvelun sisältö

POLTTOAINETOIMITUKSET

Fuelkin automaattinen työmaatoimitus on tehokkain tapa hankkia polttoaine. Polttoaine toimitetaan säiliöineen suoraan sinne, missä sitä kulloinkin tarvitaan. Systeemi on tehty helpoksi: kun Fuel as a Service -palvelu on otettu käyttöön, koneenkuljettajan voi helposti lähettää kännykästään lisätilauksen polttoaineen loppuessa.

MOBIILISOVELLUS JA PAIKANNUSLAITE

Polttoainetilauksen tekeminen mobiilisovelluksella vie aikaa vain puoli minuuttia ja tilauksen voi tehdä 24/7. Palveluumme kuuluu myös paikannuslaite, jonka avulla polttoaineen kuljettaja löytää täytettävän säiliön. Paikannuslaite toimii paristoilla ja kestää hyvin myös pakkasta. Jos säiliö siirtyy yli kilometrin, ilmoittaa paikannuslaite automaattisesti säiliön uuden sijainnin.

Lue lisää

IBC-PAKKAUKSET

FaaS-palveluumme kuuluvat IBCpakkaukset eli polttoainesäiliöt. IBCpakkaus kestää kuljetusta, siirtämistä ja nostamista sekä estää tehokkaasti polttoainevarkaudet. Pakkaus on siis turvallinen ja täyttää kaikki määräykset, joita polttoaineen kuljettaminen ja säilyttäminen vaatii.

Lue lisää

EDULLISEMPAA POLTTOAINETTA YHTEISOSTOLLA

Asiakkaanamme saat polttoaineen aina kilpailukykyiseen hintaan. Polttoaineiden hinnat kilpailutetaan kaikkien asiakkaiden yhteisvolyymilla. Lyhyesti tämä tarkoittaa,
että mitä suurempi on tilattava määrä, sitä edullisempi on hinta. Asiakkaidemme yhteenlaskettu polttoaineen kulutus on noin 10 miljoonaa litraa vuositasolla ja kasvaa jatkuvasti. Liity sinäkin mukaan!

Fuel as a service tehostaa liiketoimintaa

Fuel as a Service® tehostaa päivittäistä polttoainehuoltoa. Aikaa ja rahaa säästyy, kun tankin täyttömatkat jäävät historiaan ja kuljettajat voivat keskittyä rauhassa työhönsä. Palvelumme avulla polttoaine on aina nopeasti ja helposti saatavilla.

Polttoainehuolto vaatii paljon aikaa, rahaa ja vaivaa suomalaisessa metsä- ja maanrakennusyrityksessä. Suurimmassa osassa yrityksestä polttoaine kuljetetaan työmaalle omilla pienillä säiliöillä. Kuljetus vaatii oman lava-auton ja aiheuttaa myös muita kuluja mm. kilometrit, kuljettajan palkka, polttoaineen hinta. Tämä aika on pois myös tuottavasta työstä, joka voi olla yritykselle vuodessa tuhansien eurojen menetys.

Varovaisella laskutoimituksella yhden koneketjun tavanomaisista tankkaustoimista per päivä, saadaan kahdessa vuorossa olevalle ketjulle ajaksi yhteensä tunti. Kuukaudessa tämä tekee 20 tuntia/ketju. Luku kerrotaan ketjujen määrällä. jolloin kuudella ketjulla saadaan 120 tuntia kuukaudessa. Saatu tuntimäärä voidaan kertoa joko pelkillä palkkakustannuksilla tai niihin voidaan sisällyttää myös sinä aikana hävitty tuottava työ.

Liiketoiminnan tehostaminen

POLTTOAINEEN KULJETUS TYÖMAALLE ONNISTUU VAIVATTOMASTI

Fuel as a Servicen yksinkertainen perusidea on se, että asiakkaalle toimitetaan polttoainesäiliöt ja ne pidetään täysinä. Jotta tämä idea onnistuisi, olemme hioneet palveluamme vuosien saatossa yhä toimivammaksi.

Polttoaineen kuljetus

Fuel as a Service -toimintamalli on seuraavanlainen:

 • Ajokoneen mukana kulkee kaksi Fuelk IBC -pakkausta. Pakkaukset on suunniteltu helposti siirrettäväksi, mutta niissä on kuitenkin riittävästi tankkauskapasiteettia.
 • IBC-pakkaukset on numeroitu ykköseksi ja kakkoseksi. Koneet täytyy aina tankata ykkössäiliöstä, jotta voidaan seurata polttoaineen määrää työmaalla.
 • Kun ykkössäiliö tyhjenee, tehdään uusi polttoainetilaus tekstiviestillä tai mobiilisovelluksella. Säiliön sijaintitiedot välittyvät tilauskeskukselle paikannuslaitteen
  avulla.
 • Polttoaineen toimittaja navigoi suoraan työmaalle paikannuslaitteen sijaintitiedon perusteella ja täyttää säiliöt.
 • Lopuksi polttoaineyhtiö laskuttaa polttoainekulut toteutuneiden toimitusten mukaan.

Näin pääset mukaan

Polttoainehuoltoomme pääsee kätevästi mukaan. Ota yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme. He opastavat ja neuvovat mielellään asiakkaita, jotta jokainen saisi itselleen sopivan ratkaisun.

PALVELUMME KÄYTTÖÖNOTTO SISÄLTÄÄ SEURAAVAT VAIHEET:

Fuelk käyttöönotto

Pyydä lisätietoa tuotteistamme

Täytä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Fuelk Facebookissa