puhelin 010 504 7611
email info@fuelk.com

Kuinka voit säästää vähintään 4000€ vuodessa?

Kuinka voit säästää vähintään 4000€ vuodessa?

Säästöopas sisältää vastauksen tähän ja moneen muuhun yritystäsi koskevaan kysymykseen. Säästöopas

Saat oppaan välittömästi luettavaksesi. Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Holm & Uusitalo

”Polttoaineen kuskaamisen sijasta saadaan keskittyä ajohommiin”

Pohjoisen Keski-Suomen alueella urakoivat Ari Holm ja Mikko Uusitalo tekevät metsähakkuita viiden koneketjun voimin ja työllistävät yhteensä 18 työntekijää. – Kymmentä konetta liikutetaan kahdessa vuorossa, joten polttoainetta kuluu melkoiset määrät, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Ari Holm. Pääasiakkaina yrityksellä ovat UPM, Metsägroup ja Metsähallitus. Yritys on perustettu vuonna 1973 ja nykyiset omistajat ovat tulleet remmiin sukupolvenvaihdosten ja omistuspohjan laajentumisen myötä.

 Kokeilu tuotti iloisen yllätyksen

Fuelk -yhteistyön yrittäjät ovat aloittaneet kesällä 2015. – Tilasimme ensimmäiset Fuelk-säiliöt vähän testimielessä ja se kokeilu on kyllä kannattanut! Ari Holm kertoo. Nyt säiliöitä on käytössä jo neljä ja niitä käyttää kaksi kauemmilla alueilla työskentelevää koneketjua. Oman konehallin lähistöllä oleville työmaille polttoaine kuljetetaan edelleen polttoainevaunulla, samoin kuin pelkälle motolle, jos se työskentelee palstalla yksin.–Paras hyöty Fuelk Säästötankkauksesta saadaan silloin kun moto ja ajokone työskentelevät samalla palstalla ja polttoainetta kuluu paljon. Silloin säästyy todella paljon aikaa ja vaivaa, kun säiliöauto tuo polttoaineet suoraan palstalle, Ari kuvailee yhteistyön etuja.

 Polttoaineen tilaus kätevästi älypuhelimella

Ari Holm sanoo olevansa tyytyväinen Fuelkin säiliöiden käsiteltävyyteen ja teknisiin ominaisuuksiin. Sen lisäksi myös polttoaineen tilaaminen on kätevää. – Kun säiliöt alkavat tyhjentyä, niin kuljettaja tekee tilauksen suoraan älypuhelimen tilaussovelluksella tai lähettämällä tekstiviestin, jossa ilmoittaa säiliön numeron, tilattavan määrän ja polttoaineen laadun. Hetken kuluttua tulee vastausviesti, että tilaus on tullut perille ja toimitus tapahtuu 1-3 päivässä. – Polttoainemäärän seuraamiseen ja uuden tilauksen ennakointiin on opittu nopeasti. Homma toimii hyvin ja kertaakaan ei ole polttoaine päässyt loppumaan, Ari sanoo.

 Yhteisostoilla säästöä kustannuksiin

Fuelk-säästötankkauksen edut syntyvät säästyneestä työajasta ja edullisista polttoainehankinnoista, jotka saadaan neuvoteltua suurostojen ansiosta. – Kyllä siinä on paljon säästynyt aikaa ja palkkakustannuksia, kun polttoaineen rahtaaminen on jäänyt pois kuljettajilta ja saavat keskittyä kaato- ja ajohommiin, Ari Holm kertoo. Myös turvallisuus on tärkeä näkökohta, joka tulee ottaa huomioon polttoainetta käsiteltäessä ja kuljetettaessa. – Jatkossa pitää harkita lisäsäiliöiden ostamista, jos työmaat siirtyvät kauemmaksi kotiseudulta.

Ari Holm kiittelee myös Fuelkin palveluasennetta ja paneutumista asioiden hoitamiseen. – Voin kyllä todellakin suositella systeemiä ja Fuelk-yhteistyötä muillekin konealan yrittäjille, Ari Holm sanoo.

ari.holm@holmuusitalo.fi

Laske polttoainepalvelumme tuoma säästö!

Fuelk Facebookissa