puhelin 010 504 7611
email myynti@fuelk.fi

Kuinka voit säästää vähintään 4000€ vuodessa?

Kuinka voit säästää vähintään 4000€ vuodessa?

Säästöopas sisältää vastauksen tähän ja moneen muuhun yritystäsi koskevaan kysymykseen. Säästöopas

Saat oppaan välittömästi luettavaksesi. Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Jouko Määttä: “Suuria säästöjä pienellä investoinnilla.”

Kuuden koneketjun voimalla urakoiva Jouko Määttä on todella tyytyväinen vuodenvaiheessa hankkimiinsa Fuelk-säiliöihin ja niiden tuomiin säästöihin.

– Aiemmin tilattiin hallille viikottain 10.000 litraa polttoainetta ja sieltä kuljetettiin koneille. Nyt kuskit tilaavat polttoaineet itse ja neuvovat paikan minne säiliöauto ne kulloinkin toimittaa. Hallimies ja minä itse olemme vapautuneet muihin hommiin! Jouko Määttä kertoo.

Jouko on laskenut, että työaikaa säästyy ainakin 10 tuntia viikossa, jonka lisäksi turha ajaminen ja kuljetusauton kustannukset jäävät pois. – Polttoaineen tilaaminen Fuelkin säiliöihin suoraan työmaalle on helpottanut ja joustavoittanut hommaa kovasti, Jouko Määttä kertoo.

Tankit helppoja ja turvallisia kuljettaa

Myös konemiehet ovat olleet tyytyväisiä uusiin toimintatapoihin. Heidän mielestään pitkänmalliset tankit ovat helppoja kuljettaa. Kun ne laitetaan pankolle, niin ne pysyvät siinä ja kuormaajan kauhakin mahtuu hyvin niiden väliin. – Tankkiauton kuskit ovat kertoneet, että tykkäävät täyttää näitä säiliöitä, kun on riittävän suuri täyttöaukko ja näkee, milloin tankki on täynnä. Monissa säiliöissä sitä ei näe ja polttoöljyä roiskuu sitten loppuvaiheessa ympäriinsä, Jouko kuvailee.

Fuelkin säiliöiden muotoilu ja tuotekehitys saa käyttäjiltä myös kiitosta. Heti alussa oli ollut muutaman letkun kanssa vuoto-ongelmaa, mutta nopeasti ne oli vaihdettu uusiin ja nyt kaikki on pelannut Joukon mukaan moitteettomasti. –Hyvin tuntuu Fuelk huolehtivan asiakkaistaan, kun aina välillä soittelevatkin ja kyselevät kokemuksia, Jouko kertoo.

“Ponsse on pelannut – ei moitteen sijaa”

Etupäässä Kuhmon alueella urakoiva Kalevi Määttä Oy on ollut alalla jo pitkään. Joukon isä, Kalevi Määttä aloitti yrityksen toiminnan 1969 ja lopullinen sukupolvenvaihdos yrityksessä tehtiin kesällä 2014. Tällä hetkellä yritys työllistää 20 vierasta henkilöä. – Nyt työllisyystilanne näyttää hyvältä, mutta voi sitä tulla hiljaisempaakin aikaa, Jouko arvioi tulevaisuutta. – Puumarkkinoilla on kuitenkin positiivinen vire Äänekosken tehdasinvestoinnin ansiosta ja muitakin investointeja on suunnitteilla.

Hänen mukaansa metsäkoneurakoinnissa koneiden luotettavuus on kaiken kannattavuuden perusta. – Koneiden pitää olla mahdollisimman tehokkaasti käytössä eikä arvaamattomia remontteja saisi tulla. Yhteistyö konevalmistaja Ponssen kanssa on kestänyt jo vuosikymmeniä ja jatkuu edelleen. Kaikki koneet on ostettu sieltä ja myös Ponssen huoltopalveluun ollaan tyytyväisiä. – Hyvin on kaikki pelannut, ei ole moitteen sijaa, Jouko Määttä sanoo odotellessaan jälleen uutta koneketjua, joka on tehtaalta luvattu toimittaa lähipäivinä.

Jouko Määttä
Kalevi Määttä Oy

Laske polttoainepalvelumme tuoma säästö!

Fuelk Facebookissa