puhelin 010 504 7611
email myynti@fuelk.fi

Kuinka voit säästää vähintään 4000€ vuodessa?

Kuinka voit säästää vähintään 4000€ vuodessa?

Säästöopas sisältää vastauksen tähän ja moneen muuhun yritystäsi koskevaan kysymykseen. Säästöopas

Saat oppaan välittömästi luettavaksesi. Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Pekka Auvinen: ”Eipä sitä enää parempaa palvelua osaa vaatia”

Toivakassa asuva metsäkoneyrittäjä Pekka Auvinen on alkuepäilyjensä jälkeen todella tyytyväinen Fuelk-säästötankkaukseen. – Fuelkin pojat kyllä luottivat palveluunsa, kun lupasivat lunastaa tankin takaisin, ellen olisi tyytyväinen!

Nyt Auvinen ei Fuelkin säiliötä enää antaisikaan pois, sillä niin paljon positiivisia puolia on asiasta löytynyt. – Kyllä Fuelkin tankki ja säästötankkauspalvelu on helpottanut hommia, kun ei tarvitse huolehtia polttoaineen riittävyydestä eikä rahdata sitä tankilta metsään. – Polttoaineen hinnassakin on tullut säästöä ja tehokkuutta on saatu lisää, Pekka Auvinen listaa yhteistyön hyötyjä.

Eniten yrittäjää huolettaa tällä hetkellä koko metsäkonealan tulevaisuus. – Tuntuu, että metsäyhtiöillä on edelleenkin halua tinkiä hakkuu- ja ajopalkkioista, vaikka nyt jo liikutaan kannattavuuden rajoilla. – Kuluja pitää edelleen karsia, jos meinaa saada edes jonkinlaista palkkaa omalle työlleen. – Tässäkin mielessä Fuelkin systeemi on ollut hyvä, kun on saatu säästöjä kustannuspuolella.

Toimitukset tulleet ajallaan

Pekka Auvinen kertoo, että polttoaineen toimitukset ovat tulleet sovittuna aikana ja sovittuun paikkaan. – Pari kertaa vein viime talvena säiliön lähemmäksi maantietä tankattavaksi, kun metsäautotie oli niin kaljamikolla ja liukas.
– Nesteellä on lyhyt toimitusaika ja nopea palvelu, Auvinen kiittelee nykyistä Fuelkin toimittajakumppania.
Pekka Auvinen on jälkikäteen miettinyt myös polttoaineen kuljettamiseen liittyviä riskejä. – Se oli melko vaarallinen yhdistelmä, kun auton kyydissä oli 600-700 litraa polttoainetta ja jos olisi sattunut vaikka kolari tai ojaanajo. – Nyt tuollaisen lastin kanssa ei tarvitse enää liikkua, vaan saa keskittyä varsinaiseen ajotyöhön. Pekka Auvinen sanoo tyytyväisenä.

Pekka Auvinen

p. 0400 418 689

Laske polttoainepalvelumme tuoma säästö!

Fuelk Facebookissa