puhelin 010 504 7611
email info@fuelk.com

Kuinka voit säästää vähintään 4000€ vuodessa?

Kuinka voit säästää vähintään 4000€ vuodessa?

Säästöopas sisältää vastauksen tähän ja moneen muuhun yritystäsi koskevaan kysymykseen. Säästöopas

Saat oppaan välittömästi luettavaksesi. Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Yrittäjä, toimitusjohtaja Matti-Pekka Falck: “Fuelkille kiitettävä arvosana asiakaspalvelusta ja innovatiivisuudesta”

– On hienoa, että tällekin alalle syntyy uusia innovaatioita ja uskalletaan yrittää. – Koneyrittäjien on uskallettava investoida eikä vain nipistää, koska se helposti näivettää liiketoiminnan ja kannattavuuden.

Näin sanoo tamperelainen koneyrittäjä Matti-Pekka Falck, jolla on 24 vuoden yrittäjyyden lisäksi kokemusta kansainvälisten pörssiyhtiöiden liiketoiminnan kehittämistehtävistä. – Suurissa yrityksissä kaikki perustuu kannattavuuslaskelmiin, joiden perusteella myös meidän metsäkoneyrittäjien pitäisi tehdä päätöksiä. – Liian helposti tehdään samoin kuin aina ennenkin on tehty, Matti-Pekka Falck kuvaa tilannetta.

Oletko laskenut, kuinka paljon maksaa koneketjun kolmen tunnin seisokki?

Matti-Pekka Falck kehuu varauksetta Fuelkin palvelukonseptia, joka on hienosti pureutunut yrittämisen kipupisteeseen eli kannattavuuden parantamiseen. – Fuelk on ratkaissut polttoaineen kuljetuksen logistiset ongelmat innovatiivisella säiliöllä ja lisäksi luonut maan edullisimman kanavan hankkia polttoainetta yhteisostojen avulla. Tätä samaa yhteistyötä on monesti aiemminkin yritetty virittää, mutta siinä ei ole aiemmin onnistuttu, Matti-Pekka Falck kertoo. – Fuelkin ansiosta koneet eivät koskaan enää pysähdy polttoaineen loppumisen vuoksi eikä kenenkään tarvitse käyttää työaikaansa polttoaineiden kuljettamiseen. – Jos otat laskimen ja lasket rehellsiesti kuinka kallista hommaa on kolmen tunnin seisokki tai polttoaineen kuljettaminen Hiluxilla, niin Fuelk Säästötankkaukseen siirtyminen on helppo päätös jokaiselle, Falck perustelee. – Kun kaikki kustannukset huomioidaan todellisina ja rehellisesti, niin kolmen laskuttamatta jääneen seisokkitunnin hinnalla saat hankittua satoja litroja polttoainetta!

-Itse laskin, että säiliöiden hankkiminen kannattaa tehdä ehdottomasti liisaamalla, koska rahoitus on nyt niin halpaa. Yrityksen kassaa kannattaa  käyttää sellaisiin hankintoihin, joita ei voi liisata tai joista saa esimerkiksi käteisalennuksen. – Kun tekee investoinnin joka laskennallisestikin tuottaa, niin silloin voi olla varma, että se myös parantaa yrityksen kannattavuutta, Matti-Pekka sanoo.

“Olisipa joku keksinyt Fuelkin jo 20 vuotta sitten”

Matti-Pekka Falckin yrityksellä on neljä koneyksikköä, jotka työskentelevät metsässä ja ratojen varsilla raivaustöissä kahdessa vuorossa. Näiden lisäksi yrityksellä on maansiirtokoneita, joilla tehdään monenlaisia kaivuutöitä. Koneiden kuljettajat ovat ottaneet Fuelkin Säästötankkauspalvelun innolla vastaan. – Yksikin pitkäaikaisimmista kuljettajistamme sanoi, että kunpa tämä Fuelk olisi keksitty jo 20 vuotta sitten, niin elämä olisi ollut paljon helpompaa! – Se on yksi stressi pois kuljettajan työstä, kun ei tarvitse pelätä, että polttoaine loppuu eikä tarvitse olla kurkkimassa säiliöön, että vieläkö siellä riittää ainetta.

Fuelkin säiliöt saavat Falckilta ja kuljettajilta kovasti kehuja. – Ne ovat todella helppoja ja turvallisia käyttää, talvellakin paikat pysyvät lukittavan kannen alla sulana ja pienet tavarat, kuten rasvapatruunat ja varaletkut kulkevat näppärästi säiliön tarvikelaatikossa mukana palstalle. – Meidän yrityksellemme Fuelkin käytöstä on myös selkeää imagohyötyä, kun vahvistuu kuva että käsittelemme polttoaineita vastuullisesti ja turvallisesti luonnossa liikkuessamme, Matti-Pekka Falck kertoo.

“Fuelkin asiakaspalvelu on aina tavoitettavissa”

Matti–Pekka Falck kertoo olevansa asiakkaana aika kriittinen hankkiessaan uusia tuotteita tai palveluja. – Yleensä tutkin yrityksen tai tuotteen toimintatapaa ja teen päätöksen vasta sen jälkeen. – Fuelkiin tutustuin ensimmäiseksi esitteen välityksellä ja palvelukonsepti alkoi heti kiinnostamaan. Tarkemman tutustumisen jälkeen huomasimme, että Fuelk poistaa useita toimialalla olevia ongelmia ja parantaa liiketoiminnan kannattavuutta.

– Fuelkin palvelu on juuri sellaista kuin palvelun pitääkin olla. Asiakasta informoidaan jatkuvasti, palautteeseen tartutaan heti ja tavoitettavuus on aina erinomaista, kun aina saa jonkun kiinni puhelimella, jos on kysyttävää. – Fuelk on meille kumppani, jota kiinnostaa innovaatioillaan kehittää alaa ja parantaa sen kannattavuutta. – Se on tärkeää, koska viime vuosien aikana yleistä kustannustason nousua ei ole voitu siirtää urakkahintoihin, Falck pahoittelee.

– Meidän yrityksemme kannattavan liiketoiminnan taustalla on asioiden tekeminen hieman eri tavalla, keskimääräistä korkeampi tehokkuus ja koneiden käyttöaste sekä tietenkin osaava ja sitoutunut henkilökunta! Matti-Pekka Falck määrittelee kannattavuuden perusteita.

 

mpfalck@gmail.com

Laske polttoainepalvelumme tuoma säästö!

Fuelk Facebookissa