puhelin 010 504 7611
email myynti@fuelk.fi

Kuinka voit säästää vähintään 4000€ vuodessa?

Kuinka voit säästää vähintään 4000€ vuodessa?

Säästöopas sisältää vastauksen tähän ja moneen muuhun yritystäsi koskevaan kysymykseen. Säästöopas

Saat oppaan välittömästi luettavaksesi. Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Yritys

FUELK Oy on kotimainen yritys, joka tarjoaa vuosien kokemuksella polttoainehuollon tuotteet ja tehokkaan toimintamallin metsäkoneyrityksille.

Fuelk Oy on syntynyt suomalaisen metsäkoneyrityksen tarpeesta. Keskitymme polttoainehuollon tehostamiseen ja kymmenen vuoden aikana olemme kehittäneet yhdessä metsäkoneyrittäjien kanssa ratkaisun polttoainehuoltoon. Yritys perustettiin loppuvuodesta 2014, jolloin omistuspohja uudistui.

Työllistämme suoraan viisi henkilöä ja välillisesti noin kymmenen henkilöä vuonna 2018. Tarjoamme polttoainehuoltopalvelua ympäri Suomen Jyväskylän toimipisteestämme käsin. Fuelk Oy kokoaa yhteen Suomen terävimpään kärkeen kuuluvia metsäkonealan osaajia. Metsäkonealan osaamisen lisäksi meiltä löytyy myös rautainen liiketoimintaosaaminen, jonka ansiosta tiedämme, kuinka sinunkin yrityksesi kannattavuutta saadaan nostettua.

Tavoite ja visio

Jokainen metsä- ja maanrakennusyrittäjä ansaitsee saada tietää tämän päivän tehokkaimmista keinoista nostaa yrityksensä kannattavuutta ja tehostaa yrityksensä toimintaa. Kaikki tarjoamamme palvelut ja tuotteet tähtäävät juuri tähän.

Fuelk Oy on saavuttanut merkittävän aseman suomalaisten koneyrittäjien polttoainelogistiikan kehittäjänä. Toimitamme vuosittain yli 200 IBC-pakkausta koneyrittäjille ja polttoainepalveluun kuuluvien yrittäjien polttoainetoimitusten yhteismäärä on jo yli kymmenen miljoonaa litraa. Jokainen uusi Fuelk-asiakas kasvattaa asiakkuudemme arvoa öljy-yhtiötä kohtaan. Näin varmistamme kilpailukykyisen polttoaineen hinnan sekä luotettavat toimitukset. Yhteistyössä on voimaa!

Toimintaamme ohjaavat arvot

Tyytyväinen asiakas

Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme ja siksi olemme mukana palvelun käyttöönotossa. Haluamme saada aikaan tuloksia asiakkaiden kannattavuuden parantamisessa.

Kotimaisuus

Arvostamme suomalaista työvoimaa. Valmistamme kaikki IBC-pakkaukset kotimaassa ja panostamme tuotteen laatuun.

Innovatiivisuus

Haluamme kyseenalaistaa juurtuneita toimintatapoja ja miettiä asioita uudella tavalla.

Laske polttoainepalvelumme tuoma säästö!

Tuotteet

Polttoainepalvelumme avulla tehostat metsä- ja maanrakennusyrityksesi toimintaa – parannat koneiden käyttöastetta, käytät työajan tuottavaan työhön, lisäät laskutettavien konetyötuntien määrää ja parannat yrityksesi kannattavuutta.

Polttoainepalvelu

Polttoainehuolto kuntoon polttoainepalvelun avulla

Maarakennusyrittäjät

Tutustu maarakennustoimintaan räätälöityyn tuotepakettiimme.

Metsätyöyrittäjät

Tutustu metsätyömaalle räätälöityyn tuotepakettiimme.

Tuotteet

Tutustu kaikkiin tuotteisiimme.

Kiinnostaako ura Fuelkilla?

Etsimme jatkuvasti eri alojen ammattilaisia mukaan tiimiimme kehittämään ja rakentamaan Fuelkista johtavaa polttoainelogistiikan toimijaa. Mikäli koet, että sinulla voisi olla meille annettavaa, jätä rohkeasti avoin hakemus täyttämällä alla oleva lomake.

Avoimet työpaikat

Myyntipäällikkö

Oletko aktiivinen asiakaspalvelija ja tottunut tekemään tulosta myyntityössä? Haemme myyntipäällikön tehtävään henkilöä, joka edustaa FUELK-tuoteperhettä ja palvelee asiakkaitamme ympäri Suomen.

Fuelk Oy on kansainvälistyvä kasvuyritys, joka tarjoaa erilaisille koneyrityksille polttoainehuoltopalvelua. Tehostamme  tuotteillamme ja palveluillamme koneyritysten liiketoimintaa ja toimialamme tulee vielä laajenemaan tulevaisuudessa. Olemme nyt laajentumassa metsäkonepuolelta myös muihin toimialoihin ja sen vuoksi haemme ammattitaitoista myyntipäällikköä aktiiviseen B2B-myyntiin. Voit olla kokenut tai kokematon – kaikkein tärkein ominaisuus on olla aktiivinen.

Odotamme sinulta aktiivista ja järjestelmällistä työotetta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja hyvät sosiaaliset taidot ovat vahvuutesi. Pääset työssäsi vaikuttamaan omaan työhösi, sekä kasvavan yrityksen kehitykseen. Konttorimme on Jyväskylässä, mutta voit työskennellä myös kotitoimistolta käsin (Pääkaupunkiseutu/Etelä-Suomi, Keski-Suomi ja Oulu/Rovaniemi).

Odotamme sinulta hyvää asennetta ja oppimiskykyä. Saat työhön perehdytyksen ja jaamme mielellämme referenssitietoa siitä, millä tavalla menestyt tässä työssä.

Haemme tässä vaiheessa muutamaa myyntipäällikköä. Mikäli tämä herätti sinussa kiinostusta ja uskot, että sinussa on myynnillistä talenttia ja taitoa tehdä tulosta, paina alhaalla olevaa Lähetä hakemus -linkkiä ja seuraa ohjeita. Täytämme heti paikat kun sopiva henkilö löytyy joten toimi heti! Jos haluat soittaa, chattailla tai muilla tavoin olla yhteydessä minuun, niin yhteystietoni löytvät klikkamalla alhaalla olevaa kuvaa.

Täytä lomake ja hae paikkaa

Toimitusjohtaja

Oletko sinä seuraava Fuelk Oy:n toimitusjohtaja?

Fuelk Oy hakee toimitusjohtajaa kasvamaan yhdessä yrityksen kanssa ja viemään yritystä yhä enemmän kansainvälisille markkinoille.

Mitä odotamme toimitusjohtajalta?

Tulet menestymään uudessa tehtävässäsi, kun sinulla on:

  • Paloa ja rohkeutta toimia alkavassa kasvuyrityksessä.
  • Systemaattista johtamisotetta ja yrittäjämäistä asennetta.
  • Intoa kansainväliseen liiketoimintaan.
  • Laaja-alaista osaamista tai halua ylittää omat mukavuusalueen rajat.

Tee itsestäsi esittely, jossa kerrot, mitkä sinun vahvuutesi olisivat tehtävässä ja millä osa-alueella joutuisit todennäköisesti ylittämään itsesi.


Valitsemme sopivimmaksi katsomiamme kanditaatteja haastatteluihin. Tavoitteenamme on, että uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävät 1.1.2019, joten älä epäröi toimia rivakasti.

Täytä lomake ja hae paikkaa

Fuelk Facebookissa